21/01/21

Den pædagogiske vision for Børne- og Ungeuniverset

Mød skoledirektør Jakob Ryttersgaard, skoleleder Susanne Klessen fra Skansevejens Skole og dagtilbudsleder for Nørresundby Janne Højslet Faurby i denne video.

De fortæller om den pædagogiske vision for Børne- og Ungeuniverset og de drømme de har for Børne- og Ungeuniverset. Børne- og Ungeuniverset skal være for børn fra 0 - 16 år.

"Jeg sidder her på Skansevejens Skole, som er opbygget traditionelt med en lang gang og klasseværelser ud til siden.  Børne- og Ungeuniversets læringsmiljø bliver noget helt andet. Det skal skabe rammer, hvor man kan eksperimentere og arbejde problembaseret." - Jakob Ryttersgaard.

"En af styrkerne er, at der er sammenhæng fra barnet går i vuggestue, til det går ud af 9. klasse. De vil have 15 år i den samme bygning, de vil møde de samme voksne og børnegrupper." - Janne Højslet Faurby.

"Jeg glæder mig til, at vi skal flytte ind i bygningerne, og se, om alt det, som vi har talt om, at det kommer til at spille i de nye bygninger. Jeg glæder mig rigtig meget til at samarbejde med børnehave og vuggestue, og at vi sammen kan skabe et godt miljø for børnene." -  Susanne Klessen.

Se video.

 tilbage til nyhedsarkiv >
  Vision   billedarkiv   stigsborg havnefront   nyhedsbrev