04/09/20

Cykkelleg på Stigsborg

Første dag med pump track banen på Stigsborg var en velbesøgt succes
Torsdag den 3. september var første dag ud af 14, hvor pump track banen fra Dyhre Cycling midlertidigt står til afbenyttelse på Stigsborg. 

Med til at åbne banen var 50 1. klasses elever fra Skansevejen skole. Der blev rykket grænser, trådt hurtigt i pedalerne, og børnene blev udfordret på deres balance og motorik. Alt i alt en succesoplevelse for alle børnene, som gerne ville have en tur mere, og én mere, og én mere.... I løbet af de næste 14 dage vil flere årgange fra Skansevejens skole samt Nr. Uttrup skole gæste pump track banen og rykke grænser samtidig med at de er med til at støtte op om at bruge cyklen meget mere i hverdagen. 

Hvem kan bruge banen?
En cykel pump track bane er for folk i alle aldre - alle der mestre en cykel, et løbehjul, et skateboard eller en løbecykel kan lege på banen. Pump track banen - eller "cykellegepladsen" - er beregnet til alle aldersgrupper. Banen er tilpasset til børn, unge og voksnes behov, og den er derfor en fantastisk aktivitet for hele familien. Læse mere om banen her /aktiviteter

tilbage til nyhedsarkiv >
  Vision   billedarkiv   stigsborg havnefront   nyhedsbrev