12/06/20

Rådgivere med status på Børne- og Ungeuniverset

Temaarbejdsgrupperne, som er med i udviklingen af Børne- og Ungeuniverset, var den 10. juni inviteret til status på projektet. Rådgiverne holdt oplæg og temaarbejdsgrupperne kunne se resultatet af de vigtige input til visions- og byggeprogramfasen.
 
Temaarbejdsgrupperne har leveret en meget stor indsats - selvom det senest har været på videomøde under corona, samtidig med de også har arbejdet med genåbning af både daginstitution og skole.
 
Rådgiverne præsenterede diagrammer for opbygningen af Børne- og Ungeuniverset, og de forklarede, at de pædagogiske miljøer og rum består af fælleshus, 4 afdelinger – daginstitution, indskoling, mel­lemtrin og udskoling 12 aldersbaserede læringsmiljøer med værkste­der og laboratorier, og naturligvis uderum, da Børne- og Ungeuniverset får Stigsparken som nærmeste nabo.
 
Rådgiverne kunne også fortælle, at de lige har afleveret byggeprogram, og det netop nu gennemgår en granskningsproces internt i Aalborg kommunen med henblik på endelig godkendelse i september.
 tilbage til nyhedsarkiv >
  Vision   billedarkiv   stigsborg havnefront   nyhedsbrev