03/10/19

Nu starter salget af EcoVillage

Nu går bofællesskabet Sundsholmerne i salg
 
Aalborgs første bæredygtige bofællesskab ”Sundsholmerne” er nu klar til at gå i salg. Projektet består af 64 boliger i varierende størrelser, der skal etableres på Stigsborg Havnefront, og onsdag den 9. oktober inviterer EcoVillage og Stigsborg P/S til informationsmøde på Stigsborg Brygge.
 
”Sundsholmerne” er Aalborgs første bæredygtige bofællesskab, som kommer til at bestå af 64 boliger på Stigsborg Havnefront i Nørresundby. EcoVillage står bag projektet, som skal være en del af det kommende Parkkvarteret, der indgår i 1. etape i udviklingen af Stigsborg Havnefront.
 
I marts blev planerne om Aalborgs første bæredygtige bofællesskab for første gang meldt ud, og grundet en stor interesse for projektet blandt nordjyderne er boligerne nu klar til at gå i salg:
 
- Det glæder os meget, at interessen har været så stor for ”Sundsholmerne”. Stigsborg-området er helt oplagt til denne type bofællesskab, da det både er tæt på byliv og rolige naturområder og derfor attraktivt for rigtig mange mennesker, som også går ind for et godt fællesskab og en grøn levemåde, lyder det fra Rikke Amalie Søndler, der er adm. direktør i EcoVillage.
 
”Sundsholmerne” bliver DGNB Guld-certificeret og kommer til at bestå af en kombination af række- og etageboliger med alt fra to til seks værelser. Der vil derfor være plads til både familier, seniorer, par samt enlige med og uden børn. Priserne på boligerne spænder fra 1.450.000 til 3.100.000 kroner.
 
Fælles for alle boligerne er, at de er kompakte og funktionelle, og at de kun indeholder de faciliteter, der bruges i hverdagen. Gæsteværelser, kontor, spisesal, legerum, fitnessrum, fælles vaskeri og meget mere bliver således placeret i et fælleshus på 750 kvadratmeter.
 
Informationsmøde om projektet
Den grønne livsstil bliver en vigtig del af dagligdagen i ”Sundsholmerne”, hvor der vil være fællesspisning med økologisk mad på menuen, Tesla-delebil samt adgang til køkkenhaver, drivhuse og hønsegård.
 
For at høre nærmere om bofællesskabet inviterer EcoVillage og Stigsborg P/S til informationsmøde onsdag den 9. oktober kl. 19-21 på Stigsborg Brygge 5:
 
- Det giver god mulighed for at høre mere om boligerne og fornemme visionerne bag ”Sundsholmerne”, og der vil desuden være mulighed for at blive skrevet op til en bolig og møde fremtidige naboer. Det er naturligvis ganske uforpligtende at møde op, så alle interesserede er velkommen til at kigge forbi, fortæller Rikke Amalie Søndler.  
 
Moderne bofællesskab
Anton Hessellund, som er direktør i Stigsborg P/S, glæder sig over, at EcoVillage nu etablerer sig på Stigsborg Havnefront:
 
- Vi er glade for den store interesse, der har været for projektet på forhånd, og at EcoVillage nu er kommet så langt, at salget kan igangsættes. Der er ingen tvivl om, at flere og flere tilstræber en boligform, hvor den enkelte bolig kun indeholder de mest nødvendige kvadratmeter, og hvor man deler om de øvrige. Det er jo ikke en boligform, vi har set tidligere i Aalborg, så derfor glæder det os, at projektet er blevet taget så godt imod af nordjyderne, fortæller han.
 
Boligerne i ”Sundsholmerne” opføres i samarbejde med A. Enggaard og C.F. Møller og forventes at være indflytningsklare i efteråret 2021.
 
Faktaboks: Om EcoVillage
EcoVillage bygger bofællesskaber i hele Danmark med en vision om at styrke de nære fællesskaber og at leve og bo bæredygtigt. Det er i dag eftertragtet at bo socialt, men det store arbejde fra ide til byggeri har få tid og overskud til. Derfor tilbyder EcoVillage konceptbofællesskaber landet over.
 
Faktaboks: Om Stigsborg P/S
Stigsborg P/S er etableret i 2018 med Aalborg Kommune, PFA og A. Enggaard som ejere efter en omfattende kommunal udbudsproces. Stigsborg Havnefront er et af Danmarks største kystnære byudviklingsprojekter med et samlet areal på 54 hektar, og Stigsborg P/S har til formål at udvikle områdets 1. etape.
 
Stigsborg Havnefront er geografisk afgrænset af Limfjordsbroen i vest, Nørresundby i nord, Limfjordstunnellen i øst og Limfjorden i syd. Området har tidligere huset en række industrivirksomheder og skal nu omdannes til en moderne videns-, erhvervs- og oplevelsesby.
 
Udviklingen af Stigsborg Havnefront forventes at vare 25-30 år og resultere i 4.000 boliger på samlet set 400.000 etagemeter til 7.500 indbyggere. Boligerne vil primært være leje- og ejerboliger i 4-6 etagers højde samt townhouses/rækkehuse i 2-4 etagers højde. Offentlige institutioner såsom skole, plejehjem og daginstitutioner samt mindre erhverv (cafeer, mindre detailhandel etc.) vil også få plads i området. Stigsborg Havnefront kommer også til at bestå af Aalborgs største bypark Stigsborgparken.
Ring på 30 28 14 99, hvis du vil vide mere om projektet.

Du kan også downloade salgsmateriale her

Læs mere om projektet >>
 tilbage til nyhedsarkiv >
  Vision   billedarkiv   stigsborg havnefront   nyhedsbrev