13/09/19

Nyt motionsløb på Stigsborg

Nyt motionsløb i Aalborg:
Snør løbeskoene og følg med i et af Aalborgs største byudviklingsprojekter i nyere tid
 
Billetsalget er i gang til et helt nyt motionsløb, Stigsborg Havnefront Løbet, der udover at sikre sved på panden til de forventede 300-500 deltagere skal skabe opmærksomhed og give motionister mulighed for at følge udviklingen i Aalborgs nye bydel, Stigsborg Havnefront. Løbet, der bliver en fast årlig begivenhed, finder for første gang sted den 22. september.
 
Området omkring Stigsborg i Nørresundby står foran en transformation, der indebærer, at en spritny bydel med 4.000 boliger, parker, dagligvarebutikker, offentlige institutioner og meget mere efter planen vil skyde op over de kommende år. Området bliver med andre ord ikke til at kende, og for mange kan det være svært helt at forestille sig, hvad vi kan forvente af det, som bliver et af de største byudviklingsprojekter i Aalborg i nyere tid.
 
Men nu kan du få mulighed for at komme helt tæt på udviklingen. Life of Sport har i samarbejde med udviklingsselskabet Stigsborg P/S arrangeret et nyt motionsløb med navnet Stigsborg Havnefront Løbet, der får udgangspunkt i området omkring Stigsborg. Første løb finder sted den 22. september, og planen er, at løbet skal blive en årligt tilbagevendende begivenhed, som giver mulighed for at følge projektets fremskridt.
 
- Løb er en af de mest populære motionsformer i Aalborg, og vi ser Stigsborg Havnefront Løbet som en rigtig god mulighed for at skabe yderligere opmærksomhed omkring projektet ved at lokke folk til området og vise dem, hvad vi har af planer og visioner for området, lyder det fra direktør i Stigsborg P/S Anton Hessellund.  
 
Billetsalget til løbet er i gang, men der er stadig mulighed for tilmelding på alle distancer, der tæller 5, 10, 15 og 21,1 kilometer. Start- og målområdet er på kajen i Nørresundby foran Aalborg Kommunes By- og Landskabsforvaltning, hvor der er mulighed for at nyde udsigten til fjorden og Aalborgs nye havnefront.
 
Ruten sender blandt andet deltagerne ud på Engvej, der grænser op til det nye byudviklingsområde, der lidt endnu fremstår som store grønne arealer. Senere vil deltagerne svinge ind på den nyanlagte Camino Aalborg-Stien, der byder på cirka en kilometers løb langs fjorden, inden de nærmer sig passagen, hvor Stigsborg Havnefronts parkanlæg, Stigsparken, skal anlægges. Parken bliver på størrelse med Kongens Have i København.
 
- Dele af årets rute er først sidste år åbnet op for offentligheden, og man vil derfor løbe på et næsten ukendt område langs fjorden. Ruten vil variere fra år til år og dermed sætte fokus på forskellige dele af det nye område. Så der er med andre ord god grund til at komme igen næste år, siger salgsleder & designkonsulent Kasper Fruensgaard fra Life of Sports.
 
Når deltagerne er i mål, bliver der mulighed for at slappe af med et glas bobler og tapas samt kaffe, kage mm. Tilmeld dig på www.lifeofsport.dk
 
Faktaboks: Praktisk information
  • Udlevering af startnummer kl. 08.45 – 09.45.
  • Fælles-briefing kl. 09.45.
  • Løbet skydes i gang kl. 10.00.
  • Maks. tid for gennemførelse er 3 timer.
Ruten er LOS-opmålt.tilbage til nyhedsarkiv >
  Vision   billedarkiv   stigsborg havnefront   nyhedsbrev