02/05/19

Partnerskab om aktiviteter og fællesskab bidrager til en bæredygtig bydel

For at sætte ekstra spot på udvikling af livet i den nye bydel har Aalborg Kommune og Stigsborg P/S indgået en partnerskabsaftale med DGI. Partnerskabet skal bidrage til at skabe gode organisatoriske og fysiske rammer for idræt, bevægelse, forenings- og fritidsliv samt sociale fællesskaber. Vi tror på, at vi løfter den opgave bedre i fællesskab end hver for sig.

Der er blandt andet tanker om en lokal idrætsforening og om at udvikle muligheder, som især øger børn og unges adgang til et sjovt, sundt og aktivt liv.
 
Sideløbende er vi ved at udvikle en bylivsstrategi, som blandt andet er baseret på de kloge og kreative input, som vi fik fra naboer og andre interessenter i forbindelse med en workshop i november 2018. Det handler alt sammen om, hvordan vi allerede nu, mens vi planlægger og bygger, kan så de frø, der om nogle år gør Stigsborg til et fedt sted at bo.
 
Det er ambitionen at vi i 2019 skal have endnu mere gang i aktivitetspladsen på det tidligere Nørresundby Stadion ved Limfjordsvej, og at vi skal have forbedret turmulighederne, så man - ud over den nye mulighed for at gå og cykle langs fjorden - også lettere kan komme rundt i området.

Partnerskabet om aktiviteter og fællesskab er en del af indsatsen for at skabe en bæredygtig bydel på Stigsborg Havnefront.


Partnerskabet understøtter FNs Verdensmål nr. 3 og 17.

tilbage til nyhedsarkiv >
  Vision   billedarkiv   stigsborg havnefront   nyhedsbrev